Kamp 2009

Synergo-kamp 2009!

Synergo zoekt het in 2009 wat verder weg!  De vertrouwde kamplocatie in Driebergen is te klein geworden voor onze grote kampgroep. Daarom zijn we op zoek gegaan naar iets anders. En het is gelukt. We gaan in 2009 naar Hattem (bij Zwolle). Een nieuw kamphuis met een nieuwe, bosrijke omgeving. Een ideale plek voor het Synergo-kamp!

Ook het kampweekeinde hebben we moeten veranderen. We gaan nu met Hemelvaart. Woensdag 20 mei tot en met zondag 24 mei 2009. En, ten opzichte van Pinksteren, gaan we dit jaar een dag en een nacht langer weg!

Kamphuis2009

Het nieuwe kamphuis

Het kamphuis heeft een U-vorm, met in het midden een soort buitenplaats. Er is een grote leef- en eetzaal met aan de beide zijden van het gebouw gangen met de slaapkamers. De slaapzalen hebben stapelbedden en zijn voor twee tot vier personen.

kampslaapkamer

 

Opgeven en betalen; uiterlijk 1 mei 2009

Lever het ingevulde inschrijfformulier in bij Paula, betaal bij de penningmeester en je bent verzekerd van een weekeindje feest! Het inschrijfformulier en de betaling moeten uiterlijk 1 mei 2009 binnen zijn. 

Gironummer 255208 t.n.v. Synergo te Maarssen. Vergeet vooral niet de namen van de kinderen te vermelden die opgegeven worden. Als het inschrijfformulier is ontvangen en het geld op de rekening staat, is de opgave definitief.

Vervoer

Dit jaar zullen we met auto’s van en naar het kamphuis gaan. We hopen dat er genoeg leden en ouders die de kampgangers willen wegbrengen en/ of weer ophalen.

Vragen

Heb je nog vragen? Mail de kampcommissie: kampcommissieapenstaartjesynergo.nl

De kampcommissie.

Meer informatie

Kampwebsite (algemene informatie)
Oude Synergo-kampen (kampverslagen en foto’s)
De kampcommissie