Jeugdzaken

Jeugdzaken
De organisatie van een jeugdafdeling met bijna 150 kinderen is niet niets! Naast de circa 35 trainers, zijn er achter de schermen meer dan een dozijn mensen actief om onze jeugdafdeling draaiende te houden.

JTC
De Jeugd technische commissie (JTC) is verantwoordelijk voor alle technische zaken bij de jeugd: de teamindelingen, het aanstellen en begeleiden van de jeugdtrainers en het opgeven van de teams voor de competitie. De JTC heeft haar eigen pagina.

Nieuwe ledencoördinator
De nieuweledencoördinator maakt nieuwe leden wegwijs in de vereniging en plaatst in overleg met de JTC nieuwe jeugdleden in een passend team.

- Rita Merten

Contact: fam.mertenapenstaartjeziggo.nl

Wedstrijdsecretariaat
Het wedstrijdsecretariaat zorgt ervoor dat de ploegen elke week compleet zijn en er vervoer geregeld is voor uitwedstrijden. Het wedstrijdsecretariaat heeft haar eigen pagina.

Schoolkorfbalcommissie
De schoolkorfbalcommissie organiseert in het voorjaar twee succesvolle edities van het schoolkorfbal, met rond de honderd deelnemende teams van basisscholen rond ons veld.

- Ineke Engels-Hoogewoning
- Lizzie Chen
- Elise Moor
- Marieke Keuning

Contact: ineke.hoogewoningapenstaartjeziggo.nl

Wervingscommissie
De wervingscommissie zorgt voor de belangrijke aanwas van nieuwe jeugdleden, onder meer door jaarlijks een Kangoeroe-dag te organiseren. Een spelletjes en korfbaldag voor 4- en 5-jarigen uit de omgeving.

- Paula van Luijn
- Rita Merten
- Marieke Keuning
- Ineke Engels-Hoogewoning

Contact: ineke.hoogewoningapenstaartjeziggo.nl

Kampcommissie
Het Synergo-jeugdkamp is al jaren een begrip en wordt georganiseerd aan het einde van het seizoen. Bekijk ook de kampwebsite.

- Loes de Winter
- Paula van Luijn

Contact: Paulala8apenstaartjehotmail.com of loezzjuapenstaartjehotmail.com.