Bouw

Na de bouw van de sporthal met nieuwe Synergo-kantine, verandert ook de inrichting van het sportpark Loevenhoutsedijk

Klik op de afbeelding voor een groter formaat van het voorstel van Synergo voor het sportcomplex.

Inrichtingstekening Synergo 20181107

Sporthal

De sporthal heeft een echte korfbalvloer. Afwijkende kleuren voor de uitloop naast het veld en voor cirkels van vrije bal en strafworp, vaste lijnen voor 4korfbal en grondpotten voor de vaste palen.

Energiezuinig

aardeHet complex is energieneutraal.

Doelen Synergo

  • Voldoende buitenruimte voor competitie en training
  • Zeggenschap over binnenaccommodatie: tijdens ontwerpfase en gebruiksfase
  • Veilig, aantrekkelijk sportpark met hoge verblijfskwaliteit
  • Een toekomstbestendige financiële situatie en organisatorische structuur
  • De nieuwe accommodatie heeft positieve gevolgen voor drie pijlers van Synergo: Korfbal voorop, Synergo is mijn korfbalclub en Synergo sociaal
  • Een plan dat door de ledenvergadering is goedgekeurd

 

Zie ook