Bestuursupdate mei

Het bestuur heeft weer haar maandelijkse vergadering gehad. In dit bericht lees je de belangrijkste onderwerpen waarover het bestuur heeft gesproken. 

Het bestuur is ontzettend blij dat we allemaal weer kunnen korfballen. Onze dank gaat daarnaast uit naar alle vrijwilligers die ontzettend hard hebben gewerkt om dit op zo’n korte termijn mogelijk te maken. 

Verplaatsing JAV naar 4 september

Gezien de Corona-omstandigheden heeft het bestuur besloten de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (JAV) te verplaatsen naar vrijdag 4 september. Kunnen we in september nog steeds niet fysiek samenkomen, dan zullen we de JAV digitaal organiseren. 

Inrichting Korfbalcommissie

Anne de Roos heeft in opdracht van het bestuur met diverse commissieleden geëvalueerd en gekeken naar de inrichting van de Korfbalcommissie. Het bestuur neemt de adviezen over en kijkt met de Korfbalcommissie hoe we hier (stapsgewijs) uitvoering aan kunnen geven. Er zijn nog diverse vacatures, zowel bij de jeugd als bij de senioren. Interesse om bij te dragen aan het (korfbal)hart van onze vereniging of wil je meer weten? Mail naar kc@synergo.nl. 

Masterplan Loevenhoutsedijk 

Hans de Wind heeft in de afgelopen periode nagedacht hoe de toekomst van ons sportpark er uit kan zien, nu DWSV zal ophouden te bestaan. Dit plan overhandigen we binnenkort aan Maarten van Ooijen, wethouder van Sport van de Gemeente Utrecht. In de eerste fase vragen wij de gemeente of we meer gebruik mogen maken van het voetbalkunstgrasveld van DWSV. Tijdens de JAV zullen we dit plan met de leden delen. Nu al meer weten? Mail het bestuur: bestuur@synergo.nl. 

Inmiddels is onze nieuwe complex bijna, bijna af! De graffiti is van de muur bij de kleedkamers verwijderd: deze is compleet overgeschilderd in een graffiti werende verf. De fietsenrekken zijn besteld en worden binnen enkele weken geplaatst. 

Visie 2020-2025 

Het traject om te komen tot een nieuwe visie voor de periode 2020-2025 is bijna afgerond. De tekst is bijna af en zal tijdens de JAV worden voorgelegd aan de leden. Kan je niet langer wachten en wil je alvast meelezen met de bijna definitieve versie? Mail het bestuur: bestuur@synergo.nl. 

We zoeken een nieuwe voorzitter!

Alle leden en ouders van jeugdleden hebben van het bestuur een enquete ontvangen over het profiel van de voorzitter, die we zoeken nu Oskar na de JAV op 4 september zijn taken zal neerleggen om zich te focussen op het training geven en coachen van Synergo 1. Ook vragen we leden om namen aan te leveren, van wie zij denken dat hij of zij een goede voorzitter zou zijn. Enquete nog niet ontvangen of wil je meer weten? Mail het bestuur: bestuur@synergo.nl. 

Het bestuur