Gewijzigd trainingsschema per 18 mei

Na een aantal dagen puzzelen is het gelukt om een nieuw trainingsschema op te stellen. Dit schema gaat in per maandag 18 mei. Let op: er zijn wijzigingen bij de jeugd. 

Met 400 leden korfballen, terwijl we (veel) minder capaciteit beschikbaar hebben. Dat is een uitdaging! Het is de Korfbalcommissie gelukt een nieuw trainingsschema in elkaar te zetten. Maar wel met concessies: we trainen korter en op andere tijden dan we gewend zijn. We hopen dat iedereen hier begrip voor heeft. 

Uiteraard gelden nog steeds de regels, zoals zijn opgenomen op de Corona-pagina

Corona-coordinator 

Nu we met meer teams gaan trainen, zijn er ook meer Corona-coordinatoren nodig. Zonder coördinator, geen training! Tot en met 12 juni geldt onderstaand schema. De instructie vind je hier (opent PDF-bestand): CC instructie 14052020

Het schema met ingang van maandag 18 mei

Let op:

  • Trainingen starten in het nieuwe schema op het hele uur (18.00 uur), kwart over (19.15 uur), op het halve uur (20.30 uur) en kwart voor het hele uur (20.45 uur)
  • Trainingen in de rode blokken gaan via route A en trainingen in de groene blokken gaan via route B. Check Synergo.nl/coronavirus voor de routes 

 

Korfbalcommissie Jeugd en Senioren