Voorbereiding enquête KC senioren

In deze bijzondere tijden hopen we ook als korfbalcommissie senioren natuurlijk van harte dat het goed met jullie gaat en dat we snel weer samen kunnen komen en samen kunnen sporten bij Synergo. We willen jullie vragen alvast na te denken over komend jaar bij Synergo. Als voorbereiding op de enquête rond 14 mei.

Vanuit de huidige maatregelen van het kabinet is het op dit moment nog niet duidelijk of we komend sportjaar in september kunnen starten of dat het sportjaar er anders uit gaat zien.

Toch willen we jullie vragen alvast na te denken over komend jaar bij Synergo. Dit vragen we in voorbereiding op de enquête die we komende maand, rond 14 mei, weer uitsturen.

Hebben jullie daarover nu al vragen en/ of opmerkingen? Dan horen we die graag!

Volgend seizoen

Vanwege alle onduidelijkheid over de toekomstige maanden willen we ook alvast laten weten dat het mogelijk is dat de teamindeling later bekend zal zijn dan gewoonlijk.

We gaan er vanuit dat je volgend seizoen blijft korfballen. Mocht dat onverhoopt niet het geval zijn, denk je er dan aan zelf een eventuele wijziging of opzegging van je lidmaatschap, door te geven aan de ledenadministratie? Je kunt nu opzeggen of wijzigen per 1 juli. Voor wijzigingen vanaf 1 juli geldt een opzegtermijn van 3 maanden.

Ook als je in het nieuwe seizoen juist weer wil gaan starten, kun je je lidmaatschap weer aanpassen. Je kunt dit doen via ledenadministratie@synergo.nl.

Vragen?

Voor vragen in de tussentijd kun je terecht bij kcsenioren@synergo.nl.

Groeten van de korfbalcommissie senioren
Eva, Judith, Rita en Jeroen.

Zie ook