Schoolkorfbaltoernooi van 17 april uitgesteld

Naar aanleiding van de persconferentie van de regering op 15 maart 2020 over het coronavirus, hebben we als schoolkorfbalcommissie (in overleg met het bestuur) het besluit genomen om in elk geval het toernooi voor de groepen 5 & 6 voorlopig uit te stellen.

De scholen zijn inmiddels geïnformeerd en verdere communicatie volgt de komende weken. De afgelopen dagen heeft de schoolkorfbalcommissie gekeken naar mogelijke scenario’s.

Training 13 mei en toernooi 15 mei

De training op 13 mei en het toernooi op 15 mei gaan vooralsnog door. Uiterlijk 13 april nemen we, in overleg met het bestuur, een definitief besluit over deze activiteiten.  We zullen iedereen daarover tijdig informeren en houden jullie via mail en de website van Synergo op de hoogte.

Nieuwe datum: vrijdag 26 juni

De exacte invulling van dit toernooi is op dit moment nog niet bekend. Wel willen we jullie alvast vragen om deze datum te reserveren om ons dan te komen helpen. Op die dag hebben we al onze vrijwilligers keihard nodig om alsnog voor alle kinderen, ouders, scholen en Synergo een fantastisch toernooi te kunnen organiseren.

Vrijwilligers

De voorbereidingen voor het schoolkorfbaltoernooi gaan door. Dit is voor iedereen een vervelende situatie, waar we met zijn allen het beste van moeten maken. We waren super blij en trots dat al zoveel vrijwilligers zich bij ons hadden aangemeld om te helpen. We zullen ook de komende periode tijdig met jullie communiceren en hopen dat jullie ons nu op vrijdag 26 juni willen helpen. We hebben iedereen dan weer keihard nodig. Geef je alvast op! Stuur een mail naar schoolkorfbal@synergo.nl

We wensen iedereen veel sterkte bij de gezamenlijke strijd tegen het coronavirus. Blijf gezond, let goed op elkaar en we hopen iedereen weer snel te zien op ons mooie sportcomplex.

Schoolkorfbalcommissie Synergo

Lizzie, Piet, Elise, Loes en Ineke