Update bestuur: zoektocht naar nieuwe voorzitter

 
Zoals iedereen inmiddels weet zijn we op zoek naar een nieuwe voorzitter! 
 
De afgelopen weken heeft het bestuur veel met leden gesproken over deze situatie. Het is fijn dat leden hun weg naar het bestuur weten te vinden. We hebben ook met elkaar besproken dat we moeten kijken naar de toekomst. En dat wil het bestuur uiteraard met jullie doen. Hoogste tijd voor een update! 
 
Om de zoektocht naar een voorzitter te kunnen starten is het van belang dat we weten wat we zoeken in een voorzitter. Om dat profiel te kunnen schetsen zijn wij als bestuur op dit moment druk bezig om ook met een hernieuwde blik naar het functioneren en de taken van het bestuur zelf te kijken. Op korte termijn gaan wij hierover met de voorzitters van alle commissies in gesprek. Een goede samenwerking tussen het bestuur en de commissies is uiteraard van groot belang. 
 
We zullen daarna ook al snel de blik gaan werpen op de werving van een nieuwe voorzitter en mogelijk nog een tweede bestuurspositie. Het bestuur wil daarom alle leden en ouders van jeugdleden uitnodigen voor een avond waarin we met elkaar kijken naar de rollen en taken van het bestuur én de profielschets van de nieuwe voorzitter en het eventuele tweede nieuwe bestuurslid. Deze avond zal zijn op woensdag 25 maart vanaf 19.30 uur. Het bestuur hoopt dat jullie allemaal aanwezig kunnen zijn. Synergo 8, de recreanten en de midweekteams, die op dat moment trainen of zelf spelen zullen we nog apart benaderen. 
 
Tot slot, Alyanne is op dit moment met zwangerschapsverlof. Haar taken zijn verdeeld binnen het bestuur en alle betrokkenen zijn op de hoogte. Alyanne is vanaf het nieuwe seizoen weer aanwezig. 
 
Zijn er vragen of opmerkingen? Schroom niet één van ons aan te spreken, te mailen of te bellen! Het bestuur is per mail te bereiken via: bestuur@synergo.nl. 
 
Het bestuur,
Oskar, Chris, Floor en Marlies