Schoolkorfbaltoernooi 2020 komt er weer aan

Synergo organiseert ook dit jaar weer het schoolkorfbaltoernooi voor basisscholen in Utrecht. Het toernooi is dit jaar op vrijdag 17 april (groepen 5 en 6) en op vrijdag 15 mei (groepen 3 en 4). We hopen ook 1 tot 3 nieuwe scholen te mogen verwelkomen op ons toernooi.

Dit jaar spelen voor het eerst alle groepen op het toernooi 4Korfbal volgens de regels zoals bij onze F-jeugd: leuk, snel en attractief voor alle kinderen!

Trainingen

De trainingen voorafgaand aan de toernooidagen zijn dit jaar op:

  • Woensdag 15 april 2020, groepen 5 en 6, van 18.00 tot 19.00 uur
  • Woensdag 13 mei 2020, groepen 3 en 4, van 18.00 tot 19.00 uur

Pannenkoeken

Wij zijn natuurlijk ook weer op zoek naar ouders/leden die voor alle teams pannenkoeken willen bakken. Vul het formulier in en vermeld er duidelijk bij voor welk toernooi je wilt bakken en het aantal.

Pannenkoeken bakken

  •   17 april
      15 mei
      allebei natuurlijk!

Synergo dat zijn wij!

Het wordt voor Synergo dan ook weer een hele uitdaging om alles geregeld te krijgen. Noteer nu alvast bovenstaande data in jullie agenda en meld je alvast aan bij de schoolkorfbalcommissie (als scheidsrechter, geven van trainingen, uitdelen van pannenkoeken, hand- en spandiensten, etc.). Stuur een mail naar schoolkorfbal@synergo.nl.

Commissiewijzigingen

Na het afgelopen schoolkorfbaltoernooi heeft Marieke Keuning, na jarenlang in de schoolkorfbalcommissie te hebben gezeten, besloten om te stoppen. Marieke, superbedankt voor jouw inzet in al die jaren bij de organisatie van het schoolkorfbaltoernooi. Wij gaan jou missen, maar hopen dat wij jou op ons leuke toernooi zeker nog vaak zullen zien.

Vanaf dit seizoen komt Loes de Winter ons versterken. Welkom Loes! Wij vinden het erg leuk dat jij, na al jouw eerdere activiteiten voor Synergo (kamp, kledinglijn), nu tijd hebt voor de schoolkorfbalcommissie.

De schoolkorfbalcommissie,
Elise, Piet, Lizzie, Loes en Ineke

Zie ook