Aanstaande vrijdag: strategie, nieuwe shirts en begroting

Ben je er aanstaande vrijdag ook bij? Je krijgt dan een update van onze commissies, de toekomstplannen, de begroting voor 2020 én een primeur: de nieuwe shirts en kledinglijn. 

Ook is er vrijdag ruimte en tijd om met elkaar stil te staan bij het vertrek van onze voorzitter Harry

Eind vorig jaar stelden we met elkaar de vier thema’s vast waar we ons de komende jaren op gaan richten: het opleiden van scheidsrechters en trainers, ledenwerving en onboarding, Synergo: actief in wijk en stad en iedereen betrokken. Inmiddels zijn diverse teams bezig met de eerste acties en er zijn al diverse successen te delen! Ook vragen wij alle commissies weer hun successen en issues met ons en elkaar te delen. 

Nieuwe shirts en kledinglijn

Eerder berichtten we al over nieuwe shirts en kledinglijn. We zijn zover dat we de plannen en ontwerpen kunnen delen! De zevende erbij? Dan krijg je de primeur!

Begroting 2020 

Tot slot is er ruimte voor onze penningmeester Chris om de begroting voor 2020 toe te lichten, een vraag die nog voortkomt uit de algemene ledenvergadering van afgelopen juni. 

Wie, wat, waar? 

  • Wanneer: 7 februari vanaf 19.00 uur (eten)
    20.00 uur: start programma
    21.30 uur: einde programma (gevolgd door nog een drankje voor wie wil)
  • Waar: in de kantine 
  • Voor wie: alle leden, ouders van jeugdleden en andere betrokkenen die op de hoogte willen blijven van wat er speelt bij Synergo 

Eet je mee? 

Net als vorige keer, kun je vanaf 19.00 uur lekker mee eten. We kiezen dit keer voor pizza’s. Eet je mee? Geef je dan even op, dan bestellen we niet te veel en ook niet te weinig. 

Voornaam
Voornaam

 

Het bestuur