Geslaagde start van het korfbaljaar 2020

Met een aantrekkelijke driekamp tussen Synergo, Tweemaal Zes en de Duitse topploeg Duitse TUS Schildgen én een gezellige nieuwjaarsborrel is het korfbaljaar 2020 begonnen! 

Om 13.15 begonnen Synergo 1 en het Duitse TUS Schildgen de driekamp, een mooi initiatief van Wouter! Een spannende en gelijkopgaande wedstrijd volgde, die in de slotfase door de Duitsers gewonnen werd.

Overgangsklasser Tweemaal Zes uit Maartensdijk versloeg vervolgens de Duitsers wél, maar ging er in de laatste wedstrijd – met de nodige wissels – tegen Synergo 1 hard af. Zo wonnen alle ploegen één wedstrijd. Leuk om te zien: de Synergo-scheidsrechters oefenden met het fluiten in duo’s (met hele dure en geavanceerde headsets van Axiwi om met elkaar te kunnen communiceren in het veld), wat standaard is vanaf de Overgangsklasse (één niveau hoger dan Synergo 1). Voldoende ambitie dus, ook op het scheidsrechtersvlak! 

Na de driekamp was het tijd voor de nieuwjaarsborrel, georganiseerd door de AC. Een mooie gelegenheid om wat mensen in het zonnetje te zetten: Loes en Paula (o.a.) voor hun jarenlange inzet voor de kleding. De scheidsrechters van Synergo die “buiten de deur fluiten” kregen van de club een nieuw, officieel, tenue in de clubkleuren van Synergo (blauw of rood). Trouwe sponsoren Anne en Geert ontvingen een ingelijst Synergo-shirt met hun sponsornaam erop. 

Ook de foodcie was alweer druk in de weer geweest in de kerstvakantie: de avond werd afgesloten met een stamppotbuffet. 

Al met al een mooie start van 2020! En tot snel, in de zaal! 

Het bestuur 

Ps. 7 februari gaan we verder met onze toekomstplannen! Save the date: vanaf 19.00 uur in de kantine. Check ook het website-bericht