Grote Clubactie: Een heel bijzonder boekje

Een heel bijzonder boekje kwam van Jan (D2). In dit boekje was slechts één pagina ingevuld. Toch doet hij met deze ene verkoop meteen een gooi naar de titel ‘topverkoper 2019’. Jan heeft namelijk 150 (honderdvijftig!) loten aan één persoon verkocht!

Deze persoon bleek zijn vader te zijn. Op de vraag hoe Jan dit voor elkaar heeft gekregen, antwoordde hij: ‘Mijn vader is gewoon een beetje gek. Hij schreef eerst een 1, en toen een 5, en toen nog een 0!’. Of Jan hiermee ook de meeste loten van iedereen heeft verkocht, zal erom spannen. Er zijn namelijk meer kinderen die heel veel loten hebben verkocht!

Zo gaf Koen (D3) eerder al aan dat hij weer fanatiek begonnen was met verkopen. Nou, dat is gelukt! Samen met zijn broer Thomas (E3) heeft hij maar liefst 5 lotenboekjes ingeleverd.

Topverkopers

Dat onze jeugdleden goed zijn in loten verkopen, is inmiddels bekend. Toch is een aantal successen het vermelden meer dan waard.

Onze jeugdleden hebben heel hard gewerkt en veel verkocht! Wie de topverkopers van 2019 worden, is dus nog even afwachten. Na de herfstvakantie begonnen de lotenboekjes binnen te stromen. Inmiddels zijn er bijna 30 boekjes ingeleverd! Nu is het tijd om de aankopen door te geven aan de Grote Clubactie. Pas als dat klaar is, weten we wie het allermeest heeft verkocht én of we ons doel van € 2.000 hebben behaald.

Doel

Het blijft dus nog even spannend, maar het gaat de goede kant op! Op dit moment zijn slechts de boekjes van 7 verkopers ingevoerd, maar zitten we al bijna op de helft van ons doel. En er liggen nog meer boekjes klaar om ingevoerd te worden!

De laatste lootjes

Wil je Synergo nog een beetje extra helpen? Via onze online verkooppagina kun je nog tot 2 december loten (ver)kopen. Deel de link met al je vrienden en familie, en verkoop nog wat laatste lootjes voor Synergo! En heb je per ongeluk tóch nog een boekje thuis liggen? Neem dan even contact op met Floor via secretariaat@synergo.nl.

Op naar de € 2.000!

Floor.

Zie ook