Pasfoto wijzigen?!

Is je pasfoto in de app ‘KNKV wedstrijdzaken’ nog recent en duidelijk? Wil je dit controleren? Dit geldt voor alle leden (spelers, coaches, staf en scheidsrechters) en ouders van jeugdleden. Je kunt tot en met 15 november je pasfoto wijzigen. Daarna kan het niet meer tot na de zaalcompetitie.

De app KNKV wedstrijdzaken

Wil je van die foto van 5 jaar geleden zonder voortand of met beugel of vlechtjes af? Of heb je die snor of dat groene haar niet meer? Wijzig dan je foto voor 15 november!

De scheidsrechter controleert via de app of de spelers, coaches en staf die op het digitale wedstrijdformulier vermeld zijn ook echt bij de wedstrijd aanwezig zijn. Dit kan niet met een foto die al enkele jaren oud is. Vooral niet bij jeugdteams.

Ook een vakantiefoto is niet altijd duidelijk genoeg voor de scheidsrechter. Het beste is bijvoorbeeld een selfie van voren. Ook al is je profiel afgeschermd in de app, dan kan de scheidsrechter de foto controleren (vanaf vlak voor de wedstrijd tot vlak na de wedstrijd).

Wijzigen van je foto

  • Ga naar het menu linksboven in de app en klik vervolgens onder het kopje ‘algemeen’ op ‘instellingen’;
  • Voor leden van 16 jaar en ouder: klik op ‘mijn persoonsgegevens’. Hier kun je je foto (en eventuele andere persoonsgegevens) wijzigen;
  • Voor ouders van leden tot 16 jaar: klik op ‘mijn kinderen’. Hier worden de kinderen die lid zijn weergegeven. Je kunt hier de foto (en eventuele andere persoonsgegevens) wijzigen

Voor leden tot 16 jaar kunnen alleen de ouders de foto wijzigen. Ouders kunnen zelf een account aanmaken. Het is belangrijk dat hierbij het e-mailadres wordt gebruikt dat ook bij de ledenadministratie en bij het KNKV bekend is.

Weet je niet meer met welk adres je je hebt laten registreren? Vraag dit dan na bij de ledenadministratie, ledenadministratie@synergo.nl

Zie ook