Bestuursupdate oktober

Peuter/kleuterkorfbalgym, schoonmaak kantine en tijd voor een nieuwe kledingstrategie: de bestuursupdate van oktober. 

Het is weer tijd voor de maandelijkse bestuursupdate! Elke eerste woensdag van de maand vergadert het bestuur en uiteraard houdt het bestuur jullie graag op de hoogte van de zaken die besproken worden.

Vervolg Synergo Strategiesessie + Commissieavond

Met een mooie groep hebben we een paar weken geleden nagedacht over de toekomst van onze vereniging. We hebben verder nagedacht over de fundamenten van Synergo en welke pijlers we de komende jaren belangrijk vinden. Daar zijn mooie ideeën uit ontstaan! Meer informatie vind je hier.

Het is nu tijd voor het maken van actieplannen! Op 18 november gaan we de actieplannen presenteren. Wil je meedenken over de actieplannen, check dan bovenstaand bericht. Daarin staat precies tot wie je je kunt melden om mee te denken per actiepunt. Daarnaast zullen de leden die tijdens de Strategiesessie aanwezig waren benaderd worden.

We merkten tijdens de Strategiesessie dat er vooral veel behoefte is aan betrokkenheid en goede communicatie. Daarom nodigt het bestuur alle commissies uit om 18 november aanwezig te zijn, zodat we met elkaar kunnen praten over de plannen voor komend jaar! Het bestuur hoopt zoveel mogelijk leden te zien op die avond!

Peuter/kleuterkorfbalgym

Jullie hebben het vast al gezien: Vanaf de zomer zijn elke zaterdagochtend de allerjongste leden volop bezig op het veld. Naast de Kangoeroes biedt Synergo ook wekelijks peuter/kleuterkorfbalgym aan. Erg leuk om te zien dat hier elke zaterdag zoveel kinderen (en ouders!) op af komen. Het bestuur is daar enorm blij mee en geniet van alle blije gezichten.

Het bestuur heeft daarom besloten om peuter/kleuterkorfbalgym toe te voegen aan de contributielijst. De contributie voor peuter/kleuterkorfbalgym is even hoog als de contributie voor de Kangoeroes.

Voor de volledigheid: De contributie voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar is 7,76 euro per maand. Jullie vinden het ook terug op de contributiepagina.

Schoonmaak kantine

Zoals we allemaal weten krijgt de kantine van Synergo een nieuwe gebruiker: De buitenschoolse opvang van Ludens. Na de herfstvakantie gaat deze samenwerking dan echt van start! Dat is volgende week al. Dat bekent ook dat de kantine een stuk schoner moet zijn dan dat ‘ie nu soms is. Daarom huurt de vereniging samen met Ludens een schoonmaakbedrijf in om de kantine schoon te maken. Op de website lees je snel meer informatie over de komst van Ludens.

Tijd voor een nieuw kledingplan

Aan het begin van het seizoen stonden er vaak lange rijen bij het inmiddels welbekende kledingwinkeltje van Paula en Loes. Veel jeugdleden hadden nieuwe shirts nodig. En inmiddels zijn ook de nieuwste en jongste leden vrijwel allemaal gestoken in het mooie Synergo-shirt. Het bestuur wil graag nadenken over de toekomst van onze kledinglijn. En daar kunnen we enthousiaste hulp bij gebruiken! Waar moet kleding aan voldoen? Wat zijn de fijnste manieren om kleding te kunnen kopen? Wat willen we als vereniging aanbieden; shirts, trainingspakken, tassen of nog meer? Voor wie nieuwsgierig is geworden: Aanmelden kan bij Chris (chris.vrolijk@synergo.nl) en hij kan je meer vertellen. De eerste aanmeldingen zijn al binnen!    

Gebruik Synergo-mailadressen

Alle vrijwilligers binnen Synergo hebben een eigen @synergo.nl-mailadres. Wisten jullie dat al? Het bestuur wil graag dat alle vrijwilligers dit mailadres gaan gebruiken. Dat zorgt voor de meest heldere manier van communicatie. Heb je vragen? Dick (Marlies.wijngaarden@synergo.nl) weet er alles over!

Vragen? Schroom niet om bij het bestuur aan te kloppen.

Het bestuur,

Harry, Floor, Chris, Alyanne, Oskar en Marlies