We gaan de zaal weer in

Het wordt weer kouder buiten. Tijd dus om onze mooie sporthal weer te betrekken. Vanaf maandag 4 november gaan we de zaal weer in. Hierbij het trainingsschema en het overzicht van de oefenwedstrijden.

Vanaf maandag 4 november gaan we de zaal weer in. Als er teams zijn die besluiten om dan niet te trainen, stem dit dan even af met de betreffende KC vanwege het openen en sluiten van de kantine. Dan staan er geen mensen voor een dichte deur.

Trainingsschema

Aan het begin van het seizoen hebben we al een concept trainingsschema voor de zaal gepubliceerd. We hebben er nu een tweede F-team bij en we hebben de D4 helaas moeten terugtrekken. Dus moesten we nog wel wat wijzigingen in het trainingsschema aanbrengen. Hieronder het definitieve trainingsschema.

Oefenwedstrijden zaal

Op 9 en 16 november spelen we oefenwedstrijden. Alle jeugdteams en een groot deel van de seniorenteams spelen 1 of zelfs 2 oefenwedstrijden. Onderstaand de overzichten van de geplande wedstrijden. Voor Synergo 10 zoeken we nog een tegenstander.

Trainersbijeenkomst

Op 8 november 2019 organiseert de KC-Jeugd in samenwerking met de trainersbegeleiding een trainersbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst geven we er clinics om inzichten te verkrijgen in door de trainers zelf aangedragen onderwerpen. De bijeenkomst is in onze hal.

Nog vragen en/of opmerkingen?

Neem dan contact met ons op.

Groetjes,
Jeroen Bastings – voorzitter KC Senioren, kcsenioren@synergo.nl
Miranda van der Hulst – voorzitter KC Jeugd, kcjeugd@synergo.nl

Zie ook