Scheidsrechter bedankt!

Een mooie herfstdag met veel leuke wedstrijden en speciale aandacht voor al onze scheidsrechters. 

In het kader van de week van de scheidsrechter kregen al onze scheidsrechters een echt Utrechts bedankje: een domtorentje van bakkerij Theo Blom. Op de foto ons tiende op de foto met de scheidsrechter van Koveni. 

Gekorfbald werd er natuurlijk ook. Onze C1 kroonde zich als eerste tot kampioen (van de eerste klasse!) door te winnen van OVVO C1: 8-13. Gefeliciteerd, toppers! Volgende week gaan ze aan de taart na de laatste thuiswedstrijd tegen Fortissimo. Kom je ze ook aanmoedigen? Ze spelen om 12.30 uur. 

Selectie blijft winnen 

Een goed seizoen voor onze selectie tot dusver. Synergo 1 en 2 haalden de punten op in Hoevelaken bij Telstar: 12-15 en 18-24. Synergo 1 deelt nu samen met drie andere teams de eerste plaats. Synergo 2 staat gedeeld tweede op twee punten van koploper MIA. Synergo 3 won van Tiel en staat op de derde plaats. 

Sportief winnen 

En dan nog dit: Synergo 4 speelde een razend spannende wedstrijd tegen SDO uit Veldhoven. Met een 15-15 stand in de laatste minuut viel de tegenstander van Willard. In plaats van zelf te schieten, hield hij de bal netjes vast en gaf hij de bal vervolgens af aan Lidy, die dan maar besloot te schieten: 16-15. De scheidsrechter floot direct erna af. 

Volgende week 

Uiteraard weer een vol thuisprogramma met o.a. om 16.30 uur Synergo 1 tegen VIKO 1. Tot dan!