Week van de scheidsrechter!

Vanaf zaterdag is het een week lang de week van de scheidsrechter. Natuurlijk ook bij Synergo! 

Ruim 20 mensen fluiten structureel voor Synergo. Daarmee maken ze jaarlijks zo’n 400 (!) wedstrijden bij Synergo en ook bij andere verenigingen mogelijk. Zo fluiten dit weekend Myka (Fiducia 1), Kevin (Dalto B1) en Rudolf (HKC 3) ‘buiten de deur’. Dan is een bedankje wel op z’n plaats toch? 

Wat gaan we doen? 

  • Voor iedere scheidsrechter ligt er 5 oktober een verrassing klaar achter de bar. We vragen alle teams deze verrassing mee te nemen voor hun scheidsrechter. Let op: deze verrassing is voor iedere scheidsrechter die een Synergo-team fluit komend weekend (dus ook voor de teams die een uitwedstrijd spelen of wedstrijden die geleid worden door een externe scheidsrechter!) 
  • Bedank na afloop van de wedstrijd allemaal je scheidsrechter! 
  • Maak, als de scheidsrechter dat ook wil, een selfie en deel deze met ons via Facebook of via webredactie@synergo.nl 

Scheidsrechters, bedankt! 

Namens de scheidsrechterscommissie en het bestuur