Grote Clubactie 2019: samen geld inzamelen voor nieuw materiaal

Zaterdag 14 september is Grote Clubactie van start gegaan. Dit jaar gebruiken we de opbrengst voor de aanschaf van nieuwe materialen. We hopen dit jaar € 2.000 op te halen. Dat zijn ruim 20 korven, 20 palen of ongeveer 50 nieuwe korfballen!

Onze jeugdleden gaan tot en met zaterdag 9 november weer aan de slag om zo veel mogelijk loten te verkopen.

Lotenboekjes

Alle jeugdleden uit de F- t/m C-teams hebben inmiddels van hun trainer/coach een lotenboekje en een brief met uitleg gekregen. Uiterlijk 9 november moeten de boekjes ingeleverd zijn in de brievenbus in de kantine. Heb je geen boekje ontvangen: achter de bar liggen nog boekjes.

Nieuw! Online verkopen

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om online loten te (ver)kopen. Alle A- en B-leden hebben een e-mail met de link naar onze online verkooppagina ontvangen.

Deel die link via sociale media: Whatsapp hem naar al je familie, zet hem op Facebook en Instagram, deel hem op Snapchat en verkoop loten voor Synergo!

Veel succes!

Het bestuur wenst alle lotenverkopers heel veel succes, en hoopt op een mooie opbrengst. Het eerste lot is al (online) verkocht! Daar komen er vast nog heel veel bij. Zet ‘m op!

Namens het bestuur,
Floor.

Meer informatie

Zie ook