Ook het bestuur is weer begonnen

De trainingen zijn in volle gang, de eerste competitiewedstrijden zitten er alweer op en ook het bestuur heeft de eerste vergadering inmiddels al gehad. De hoogste tijd om jullie bij te praten over het wel en wee binnen het bestuur!

Voor het eerst zat het nieuwe bestuur volledig bij elkaar. Dat betekende een volle agenda, want we hebben natuurlijk genoeg te bespreken na de zomerperiode.

Zo hebben we gesproken over de toekomst van onze club. Op 30 september organiseren wij als vereniging een heuse Synergo Strategie-sessie.Wat zijn de belangrijke doelen voor de komende vijf jaar? Die visie willen wij graag gezamenlijk als club vaststellen. We hebben aan de hand van de enquete en de ‘geeltjes’ in de kantine vier belangrijke fundamenten van Synergo vastgesteld: sporten, leren & ontwikkelen, verbinden, delen & bijdragen. Mooie fundamenten om mee aan de slag te gaan. Wij hopen daarom ook veel leden, ouders van jeugdleden en andere betrokkenen te zien op 30 september in de kantine!

Taakverdeling bestuur

Eén van de belangrijkste punten tijdens deze vergadering was het opnieuw vaststellen van de taakverdeling van de bestuursleden. Dit delen we graag met iedereen, zodat je weet bij welk bestuurslid je terecht kan met welke vragen. Hierbij een overzicht van de taakverdeling. Uiteraard is deze taakverdeling ook op de bestuurspagina terug te vinden.

Communicatie en Grote Clubactie

Een paar andere punten die voorbij kwamen: Hoe zorgen we ervoor dat de communicatie binnen de club nog beter kan? Mensen die ideeën hierover hebben, mogen zich melden bij Marlies. Daarnaast gaat Floor aan de slag met de Grote Clubactie. Jeugdleden mogen weer loten gaan verkopen. De opbrengst gaat naar de aanschaf van nieuw korfbalmateriaal. De verkoop gaat op zaterdag 14 september van start. Succes allemaal!

Openingstoernooi

En tot slot willen wij een groot compliment geven aan de organisatie van het Openingstoernooi. Het is mooi om het seizoen om deze manier te openen op ons eigen terrein. Dit kan volgend jaar zeker een uitgebreider vervolg krijgen!

De vergadering eindigde om half elf. Dit verklaart de ietwat kleine oogjes bij sommige van ons op onderstaande foto 🙂

Tot de volgende update en tot op het veld!

Het bestuur.

Harry, Chris, Floor, Alyanne, Oskar en Marlies