Trainers zijn top (en coaches ook)!

Voor 27 van de 28 korfballende teams bij Synergo is er een trainer gevonden! Voor S9 (training op dinsdagavond) zijn we nog op zoek naar een trainer!

Bij Synergo hebben we het beleid dat we voor elk team een trainer willen én dat is (bijna) gelukt! Erg mooi om te zien dat al deze vrijwilligers ervoor zorgen dat al onze teams een leuke en leerzame training krijgen.

Nog één team

Dat S9 nog geen trainer heeft, willen we natuurlijk graag veranderen! Daarom een oproep aan iedereen. Vind jij het leuk om een keer per week of in combinatie met bijvoorbeeld twee anderen training te geven, dan horen we dat graag! Met twee anderen kost het je bijvoorbeeld slechts een uurtje per drie weken.

Wil jij helpen?

Kortom: het is leuk om te doen, je maakt een team erg gelukkig en uit ervaring weet ik dat het een erg dankbare vrijwilligerstaak is! Lijkt het jouw leuk om te doen? Dan horen we dat graag van je: kc@synergo.nl.

Laten we er samen voor zorgen dat echt elk Synergo team een trainer heeft!

Groet en heel veel succes dit jaar!

Namens de KC
Jeroen

Zie ook