Seizoen 2019-2020 KC jeugd

De vakantie is nog in volle gang, maar voor dat we het weten begint het seizoen 2019-2020 weer. De teams zijn ingedeeld, trainers/ coaches gevonden. De eerste trainingen beginnen in de week van 26 augustus 2019.

En vers van de pers het trainingsschema voor zowel veld als zaal gepubliceerd op de website. Vanuit de KC jeugd tijd voor een update voor de start van het nieuwe seizoen.

Trainersbijeenkomst

De KC jeugd nodigt alle jeugdtrainers uit voor een trainersbijeenkomst op vrijdag 23 augustus van 19.30 tot 21.00 uur in onze kantine. We bespreken wie vanuit de KC jeugd wat doet, wat we van elkaar mogen verwachten en welke doelen zijn er voor komend seizoen.

Ouderinformatiebijeenkomsten

Dinsdag 27 augustus en donderdag 29 augustus van 18.00 uur tot 19.00 uur is de KC jeugd in de kantine aanwezig voor het beantwoorden van vragen en om kennis te maken met ouders van onze (nieuwe) leden.

Zo kunnen ouders van, met name nieuwe jeugdleden, kennismaken met Synergo. Zaken die aan bod komen zijn onder andere wie de leeftijdscoördinator van mijn zoon of dochter is en met welke vragen je waar terecht kunt.

Openingstoernooi 31 augustus

Voor de jeugdteams is er een openingstoernooi op zaterdag 31 augustus. Hier spelen de teams oefenwedstrijden.

Samenstelling KC Jeugd en vacatures

De KC Jeugd opereert komend seizoen in een, op sommige plekken, gewijzigde samenstelling. Onderstaand een overzicht van de invulling zoals deze momenteel bekend is, plus daarbij de vacatures die wij binnen de commissie hebben.

 • Voorzitter KC Jeugd: Miranda van der Hulst
 • Leeftijdscoördinator A: Kim Melissant
 • Leeftijdscoördinator B: Renske ter Horst
 • Leeftijdscoördinator C: Vacature
 • Leeftijdscoördinator D: Vacature
 • Leeftijdscoördinator E en F: Joke Jansen
 • Coördinator Kangoeroes: Vacature
 • Technisch lid: Vacature
 • Aansluiting vanuit KC Administratie: Ineke Engels
 • Ledenwerving: Vacature
 • Coördinator oefenwedstrijden: Miranda van der Hulst

Trainers/ coaches

We zijn erg verheugd dat we voor ieder jeugdteam in ieder geval 1 trainer/ coach gevonden hebben. Echter de wens van Synergo is om op ieder jeugdteam 2 trainers/ coaches te hebben.

Er is dan ook hier nog een aantal vacatures. Wie lijkt het leuk om Ruben (A1), Suzanne (A2) en Margje (C3) te helpen en de kinderen uit deze teams nog meer korfbalskills bij te brengen?!

Wedstijdsecretariaat

Ook komend seizoen moet ieder jeugdteam met voldoende spelers een wedstrijd kunnen spelen. Dit betekent dat een speler of een ouder van een kind zich altijd moet afmelden bij het wedstrijdsecretariaat.

Het wedstrijdsecretariaat heeft het totaaloverzicht en zorgt er voor dat alle teams compleet kunnen spelen. Komend seizoen verzorgen Titia le Duc en Mariska de Vries het secretariaat voor F en E en neemt Judith Hoogerbeets de D en C voor haar rekening.

Voor B en A zoeken we nog een wedstrijdsecretaris. Ben jij het ontbrekende stukje in deze puzzel? Meld je dan bij ons aan!

Kangoeroes

Aan het einde van vorig seizoen heeft er een aantal trainingen plaatsgevonden voor jong aanstormend talent van 3 t/m 5 jaar. Deze trainingen zijn toen druk bezocht!

Vanaf 7 september starten we weer met kangoeroetrainingen. Wil je je kind hiervoor aanmelden? Neem contact op met Rita, nieuweleden@synergo.nl

Tot slot

Heb je naar aanleiding van dit bericht vragen en/of opmerkingen? Stuur dan een mail naar kcjeugd@synergo.nl.

Namens de KC Jeugd nog een prettige vakantie gewenst en tot in de week van 26 augustus!

Namens de KC jeugd,
Miranda van der Hulst.
(Voorzitter KC Jeugd)

Zie ook