Fijne vakantie!

De vakantie is nu echt begonnen. Maar gelukkig mogen we eind augustus alweer korfballen! Lees in dit bericht alles over het nieuwe seizoen.

Iedere donderdag zomeravondtrainingen
Kan je er geen genoeg van krijgen? Of wil je alvast in topvorm zijn voor het nieuwe seizoen? Iedere donderdag kun je vanaf 20.00 uur terecht om een balletje te schieten, partijtje te spelen en/of wat te drinken in de kantine.

22 t/m 26 juli: Monkey Moves voor kinderen van 4 t/m 9 jaar
In de week van maandag 22 t/m vrijdag 26 juli organiseert Monkey Moves een sportweek voor kinderen van 4 tot 9 op ons veld. Synergo-leden doen mee met korting. Meedoen? Check dit bericht.

Wanneer gaan we weer beginnen?
Op zaterdag 7 september is de eerste competitieronde, maar op zaterdag 31 augustus is de eerste editie van ons openingstoernooi! De meeste teams zullen beginnen met trainen in de week van 26 augustus, maar mogelijk beginnen teams al eerder. Info volgt via je trainer. De seniorenselectie start met trainen op maandag 12 augustus.

Jeugdteams zijn bekend, senioren en A-jeugd volgen
Al eerder zijn de indelingen van de jeugdteams op de website geplaatst. Goed nieuws: we hebben inmiddels voor al onze jeugdteams trainers en coaches gevonden! Voor de teamindelingen van de senioren en A-jeugd worden nog wat laatste puzzelstukjes gelegd. Die volgen binnenkort!

En wanneer moet ik trainen?
Nog even geduld. Het trainingsschema volgt nog.

Poule-indelingen zijn bekend
Op de website van de korfbalbond vind je alle tegenstanders van de najaarscompetitie 2019-2020 (opent een nieuw tabblad).