Jeugdteams B t/m F-jeugd zijn bekend

We moesten even geduld hebben, maar de indelingen van alle jeugdteams zijn eindelijk bekend! De spelers uit de E’s en D’s weten natuurlijk al in welk team ze komend seizoen gaan spelen, maar nu is het ook de beurt aan de spelers uit de C’s en B’s.

Indeling C- en B-jeugd
Door diverse omstandigheden duurde het iets langer dan gepland om de indelingen voor de C- en B-teams bekend te maken.

Een toelichting op de indeling van de B-teams: Een aantal zeer lastminute opzeggingen heeft grote invloed gehad op de samenstelling van de A-teams. Dat heeft vervolgens weer gezorgd voor de nodige impact op de B’s. Een aantal spelers zal een extra jaar in de B’s gaan spelen. Dit betekent dat wij 3 volle B-teams hebben komend seizoen. KC Jeugd heeft hiervoor gekozen omdat het te kwetsbaar is om 4 krappe B-teams te formeren.

De indeling is hier te bekijken (opent PDF-bestand).

Hoe is de indeling tot stand gekomen?
De meeste spelers uit de C’s en B’s korfballen natuurlijk al een tijdje bij Synergo. De indeling heeft KC Jeugd in samenspraak met de trainers gemaakt. De betrokken trainers kennen de spelers goed. We hebben gekeken naar de ontwikkeling van de kinderen van de afgelopen jaren/het afgelopen jaar. De indeling is dus zorgvuldig gemaakt. Maar het kan altijd gebeuren dat er sprake is van teleurstelling. Uiteraard kun je dat aangeven bij KC Jeugd. We vragen je daarom om te mailen naar kcjeugd@synergo.nl.

Trainers
Heel goed nieuws! Voor bijna alle teams hebben we enthousiaste trainers gevonden. We zijn alleen nog heel hard op zoek naar trainers en coaches voor onze C3. Wil je deze toppers helpen begeleiden komend jaar? Neem contact op met de KC Jeugd: kcjeugd@synergo.nl.

We wensen iedereen een fijne zomer! Jullie horen van jullie trainers of van KC Jeugd wanneer de trainingen na de vakantie weer beginnen.

Namens KC Jeugd,
Marlies (voorzitter), Renske (B), Miranda (C), Tomas (D), Twan (E), Joke (F), Femke en Wim