Update juni-trainingen en bekendmaking teams jeugd

De C-training vindt plaats op dinsdag 25 juni van 18.00 tot 19.00 uur (maandag 24 juni gaat niet door). Door onvoorziene zaken bij de teamindelingen is het op dit moment nog niet duidelijk is wanneer we de indeling bekend maken. Zondagavond volgt een nieuwe update.

De afgelopen week zijn veel jeugdleden in actie gekomen tijdens de juni-trainingen. Leuk om iedereen met elkaar te zien spelen!

De planning zou zijn om de indeling spoedig bekend te maken, waardoor de teams in hun nieuwe formatie zouden kunnen trainen volgende week.

Training C-jeugd: dinsdag 25 juni 18.00 – 19.00 uur

De C-training van afgelopen woensdag kon vanwege het onweer niet doorgaan. Daarom heeft KC Jeugd besloten om een extra juni-training in te plannen.

De training van maandag 24 juni gaat NIET door. De tweede juni-training voor de C-jeugd vindt plaats op dinsdag 25 juni van 18.00 tot 19.00 uur.

Bekendmaking teams

Op dit moment streven wij ernaar om de indeling voor de overige teams (E, D en B) zondagavond bekend te maken, zodat deze teams in hun nieuwe samenstelling kunnen trainen. Maar… we weten niet 100 procent zeker of het lukt.

Zondagavond volgt een nieuwe update met informatie!

Namens KC Jeugd,
Marlies (voorzitter), Renske (B), Miranda (C), Tomas (D), Twan (E), Joke (F), Femke en Wim.

 

Zie ook