Beker van verdienste 2019 voor de Foodcie

De ‘Anne de Roos Beker van Verdienste’ 2019 is voor de foodcommissie (foodcie). De commissie ontving deze beker niet tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering, maar tijdens de vrijwilligersdag.

De beker is dit jaar voor Wendy, Joke, Laura, Maartje, Sjoukje, Suzanne, Floor, Maurice, Lizzie, Vera, Esther, Roelie, Dick, Malou en Saskia voor hun inzet als foodcommissie bij Synergo.

Winnaar van vorig jaar Myka reikte de beker uit.

‘Hot’

Bestuurslid Judith sprak namens het bestuur in het judicium dat de foodcie ‘hot’ was dit jaar. ‘Een aanwinst voor de gehele vereniging. Ook voor niet-leden. Want ben je (nog) geen lid? Ook dan mag en kan je genieten! Synergo-leden, ouders van leden, tegenstanders en nog vele anderen genieten in onze kantine. Op zaterdagen blijven mensen hangen. Of komen er terug na een uitwedstrijd. We kunnen dus stellen dat de personen die de beker gaan krijgen echt iets aan de vereniging hebben toegevoegd. Aan de sfeer en aan de gezelligheid.’

‘Anne de Roos beker van Verdienste’

De naar onze erevoorzitter Anne de Roos vernoemde beker wordt jaarlijks uitgereikt aan een vrijwilliger van Synergo, die al jaren vele taken vervult voor de club. Binnen of buiten commissies, in avonduren, weekenduren of gewoon overdag.

Zie ook