Beachkorfbaltoernooi Nikantes

Korfbalvereniging Nikantes organiseert zaterdag 6 juli 2019 een groots Beachkorfbaltoernooi voor E, D, C, B, A en Senioren op het Beachcourt op het sportcomplex Botreep te Hoogvliet. Het toernooi is van 10.00 uur tot ongeveer 16.00 uur.

beachkorfbal Nikantes2019Uiteraard zijn er leuke side Events voor de jeugd, zoals onder andere een Bungee Jump Trampoline. Op het Beachcourt is een gezellig ingericht Beach-terras met picknicktafels en houten steiger banken en grote parasols.

Na afloop is er een barbecue. In de grote stretchtent treedt er in de avond ook een live band op en wel coverband The Beats. Er is een DJ en ook een Silent Disco. Je kunt blijven slapen op het grasveld van Nikantes met een zelf meegenomen tentje (maximaal 10 personen in 1 tent).

Inschrijven

Een team opgeven kan door te gaan naar de website www.nikantes.nl en te klikken op de button Fortuin Tuinen Beachkorfbal Toernooi 2019. Daar vind je ook alle informatie en foto’s en filmpjes van de editie van 2018.

Je kunt ook rechtstreeks naar het opgaveformulier gaan.

Groeten,
Enrico Stout
Secretaris kv Nikantes
06-10747638

 

Meer informatie