Seniorenteams volgend seizoen

Volgend jaar spelen we met 11 seniorenteams (3 selectieteams, 4 wedstrijdkorfbalteams, 4 breedtekorfbalteams), twee A-teams een recreantengroep (met eigen toernooi in onze mooie nieuwe hal!) en twee midweekteams.

Update: De definitieve teamindeling publiceren we uiterlijk 19 juli.

Rond die tijd hebben we ook een beter beeld van nieuwe aanmeldingen (dat zijn er gelukkig veel!), eventuele opzeggingen en het aantal spelers dat voor de drie selectieteams gaat strijden.

Voorkeuren voor de teamindeling

Elk jaar kunnen seniorenleden hun voorkeuren, aandachtspunten en positieve punten aangeven door het invullen van een enquête.
We vroegen jullie deze in te leveren voor 10 mei, omdat we voor 16 mei het aantal teams moesten aangeven bij het KNKV, samen met op welk niveau deze teams uitkomen (bijv. wedstrijdkorfbal of breedtekorfbal).

Enquête voor teamindeling senioren

Bijna 100 actieve seniorenleden hebben dit jaar de enquête van de Korfbalcommissie ingevuld! Een supermooie score! Hier gaan we waar we ook echt iets mee doen!

We vroegen jullie naast de teamvoorkeuren naar wat we moeten aanpakken. Een greep uit de vele, vaak hele leuke reacties wilden we jullie niet onthouden!

KC enquete resultaten2019

Er zijn natuurlijk ook echt wel aandachtspunten, zoals de starttijd van de midweekwedstrijden en de selectie tussen veld en zaal bij S1-S3. Daar gaan we sowieso mee aan de slag!

Wil je iets toevoegen aan je enquête of heb je vragen? Neem dan contact op met een van de teamcoördinatoren!

Groet,
Namens de KC Senioren,
Jeroen.

 

Zie ook