Wie volgt Myka op en krijgt dit jaar de ‘Anne de Roos Beker van Verdienste’?

Het bestuur reikt de ‘Anne de Roos Beker van Verdienste’ jaarlijks uit aan een vrijwilliger van Synergo, die al jaren vele taken vervult voor de club. Nomineer jouw winnaar voor 2019 uiterlijk op vrijdag 14 juni via bestuur@synergo.nl.

Het bestuur heeft dit jaar twee kleine wijzigingen doorgevoerd: de uitreiking vindt plaats tijdens de (vrijwilligers) bbq op de Dag Dag Synergo-dag en ieder Synergo-lid kan invloed uitoefenen op de verkiezing. Nomineer jouw vrijwilliger door de naam en een motivatie te mailen naar bestuur@synergo.nl. Wat niet verandert is dat het bestuur uit de genomineerden de winnaar zal kiezen.

Vorig jaar
Vorig jaar werd Myka verkozen als winnaar van de Beker van Verdienste. Hij floot al op jonge leeftijd wedstrijden als scheidsrechter en is inmiddels ook al voor het tweede jaar actief als scheidsrechter ‘buiten de deur’.

Anne de Roos Beker van Verdienste
Sinds de Algemene Ledenvergadering van 12 juni 2017 is de beker vernoemd naar onze erevoorzitter Anne de Roos, vanwege haar vele verdiensten voor onze vereniging.

Dus: Ken jij een vrijwilliger binnen Synergo die al jarenlang actief is? Voor of achter de schermen? En die het verdient eens extra in het zonnetje gezet te worden? Nomineer hem of haar en mail het bestuur uiterlijk op 14 juni (met een korte motivatie): bestuur@synergo.nl.