Gezocht: secretaris voor in het bestuur

We zoeken per 20 juni 2019 een nieuwe secretaris. Lijkt het je iets voor jou? Lees dan onderstaande functieomschrijving eens goed door!

Als secretaris heb je een spin-in-het-web functie binnen de vereniging. Je ontvangt alle (digitale) post voor Synergo en het bestuur en zorgt dat deze bij de juiste commissies en personen terechtkomen. Je bent het ‘geheugen’ van het bestuur door het maken van notulen, actielijsten en het administreren van besluiten en het coördineren van de stukken voor de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Daarnaast verstuur je mailings vanuit het bestuur of andere commissies. Je verzorgt de ‘lief en leed’-acties, zoals kaartjes en bloemen voor lang geblesseerden en zieke (oud)leden. Je coördineert de jaarlijkse Grote Clubactie.

Je werkt nauw samen met de ledenadministratie en bent contactpersoon voor de archivaris.

Een groot deel van je taken kun je digitaal doen. Je bent dus grotendeels flexibel om dit te doen op een moment waarop het jou uitkomt.

Deze functie is ook geschikt voor niet-korfballers. Uiteraard kunnen we in overleg taken aanpassen naar een passend takenpakket.

Lijkt het je leuk?

Wil jij deel uitmaken van een leuk team bestuurders en daarmee gezamenlijk de koers uitzetten om onze geweldige vereniging nog beter te maken? Neem dan contact op met Judith (secretaris@synergo.nl) of Harry (voorzitter@synergo.nl). Mocht je eerst meer informatie willen, kun je uiteraard ook bij hen terecht.

Judith.

 

Zie ook