Het schoolkorfbaltoernooi

Vrijdag 24 mei was ik getuige van een geweldig en gezellig schoolkorfbaltoernooi. Wat veel mensen waren aanwezig! Meer dan 450 leerlingen van basisscholen uit Utrecht speelden met veel enthousiasme korfbal! En het leuke ervan is dat een aantal van hen door wil gaan met deze fantastische sport. Het weer speelde ons ook in de kaart: een lekker zonnetje maakte het geheel af.

Met stijgende waardering zag ik het enthousiasme waarop de vrijwilligers in de kantine bezig waren om drinken, patat, snacks en tosti’s op een snelle wijze aan de bezoekers af te leveren. Mijn complimenten daarvoor! Ik heb daar veel waardering voor.

Daarnaast ook mijn oprechte waardering voor al die vrijwilligers en organisatoren (in het bijzonder Ineke, zonder al die anderen tekort te willen doen) die deze dag, evenals de vrijdag daarvoor, tot zo’n groot succes hebben gemaakt.

Ik ben er erg diep van onder de indruk. Dank voor ieders inzet!

Harry Blume,
Voorzitter Synergo.

 

Zie ook