Denk je mee over onze toekomst?

Schermafbeelding 2019-05-15 om 20.53.04

Je hebt het vast al gezien in de kantine: grote brown papers waar je ideeën kwijt kunt over de toekomst van Synergo.

De sporthal, kantine en velden zijn af. We genieten er allemaal van. Maar geen tijd om tevreden achterover te leunen! Het bestuur wil in 2019 samen met zo veel mogelijk leden, ouders van jeugdleden en andere betrokkenen een toekomstplan maken om onze mooie vereniging nog een stapje verder te brengen.

Kernwaarden en ambities

Het bestuur maakt onderscheid tussen onze kernwaarden (“dit vind ik leuk”) en ambities (“Synergo over 6 jaar…”). Onze kernwaarden gaan over wie wij als club zijn. Wat maakt Synergo tot wie we zijn? En wat moet vooral behouden blijven? Onze ambities gaan over wat we allemaal willen bereiken de komende jaren. Bijvoorbeeld: meer leden, een hoger korfbalniveau of meer gezellige feestjes.

Onze toekomst bepalen wij samen! 

Met 370 leden en nog eens honderden ouders en andere betrokken zijn wij samen Synergo. Logisch toch dat we onze toekomst samen vormgeven? Het bestuur faciliteert het proces en de bestuursleden denken natuurlijk ook zelf mee.

In vier stappen naar een toekomstplan

In vier stappen werken we toe naar een plan voor de toekomst:

  • Stap 1: Tot en met zaterdag zaterdag 19 mei kun je je ideeën kwijt op de brownpaper in de kantine
  • Stap 2: Vanaf eind mei tot en met halverwege juni krijgen alle leden en ouders een enquete waarin je kunt “stemmen” over alle aangedragen “vind ik leuks” en ideeën voor 2025. Zo krijgen we een beeld voor welke ideeën en “vind ik leuks” veel draagvlak is. Het bestuur presenteert tijdens de ledenvergadering in juni de uitkomsten
  • Stap 3: Na de zomervakantie gaan we in twee sessies met de leden de uitkomsten van de enquete verder uitwerken. Wat is er nodig om onze ambities waar te maken en onze kernwaarden te behouden?
  • Stap 4: In een nog nader te bepalen vorm gaan we aan de slag om onze dromen waar te maken!

“Vind ik leuk” namens het bestuur als je met ons meedenkt!

Het bestuur van Synergo
Harry, Chris, Alyanne, Huub, Judith en Oskar