62 teams, 10 verschillende scholen

Vrijdag 17 mei stroomt ons veld weer vol met honderden enthousiaste kinderen, vakleerkrachten, ouders, teambegeleiders, opa’s en oma’s en vele vrijwilligers van Synergo. Het is dan weer schoolkorfbaltoernooi! Deze vrijdag voor de groepen 3 en 4. 

Na één jaar afwezigheid vanwege de verbouwing op ons sportpark is het enthousiasme voor ons leuke en sportieve toernooi gelukkig nog even groot. Vrijdag doen er maar liefst 62 teams van 10 verschillende scholen uit de groepen 3 en 4 mee op ons toernooi. Dat zijn zo’n 400 kinderen.

Nieuwe scholen

De Marcusschool doet dit jaar voor het eerst mee, super leuk! Welkom!

De schoolkorfbalcommissie probeert het komende jaar ook nieuwe scholen te enthousiasmeren voor ons toernooi. Dus wie weet gaat het lukken om vanaf nu ieder jaar een nieuwe school te verwelkomen.

1.000 pannenkoeken

Wij hebben er al zin in, evenals alle vrijwilligers die ons komen helpen vrijdag! En natuurlijk vergeten wij ook de pannenkoekenbakkers niet. Er worden voor die twee toernooidagen maar liefst meer dan 1.000 pannenkoeken gebakken. De kinderen verheugen zich er nu al op. Super bedankt allemaal!

Synergo dat zijn wij!

Groetjes,
Ineke.

 

Zie ook