Het veldseizoen gaat beginnen!

Het eerste veldseizoen op ons nieuwe veld staat op het punt van beginnen. Lees in dit bericht alle ins en outs!

Stand van zaken veld
De velden zijn inmiddels officieel opgeleverd en ook door een onafhankelijke keurder getest, maar de aannemer is nog wel aan het werk. Deze week wordt het terras aangelegd. Ook aan de verlichting wordt nog gewerkt. Later kunnen we de verlichting bedienen vanuit het gebouw, maar eerst nog via een tijdelijke “noodaansluiting” buiten. De verwachting is dat deze noodaansluiting donderdag gereed is.

Trainingsschema
Het trainingsschema staat online op de website.

Oefenwedstrijden
Er zijn diverse oefenwedstrijden gepland, met name op 6 en 13 april, en ook deze staan inmiddels op de website.

Competitieprogramma
De korfbalbond heeft het definitieve competitieprogramma gepubliceerd. Ook het programma is nu terug te vinden op de website. Goed nieuws! Omdat we nu twee volwaardige velden hebben, zijn avondwedstrijden verleden tijd.

Tot snel op het veld en allemaal heel veel plezier!

Ps. Wil je meehelpen ons veld (en onze stad) verder te vergroenen en heb je aankomende zaterdag een paar uurtjes tijd? Kom ons helpen! Vanaf 12.00 uur op het veld. Lees ook het bericht “We gaan voor groen!”.