Boer en Boerin van het kamp

Synergo is booehming (klein)

Ook dit jaar is het aan de kampcommissie om genoeg leden op te trommelen, om ervoor te zorgen dat alle ouders een weekend lang verlost zijn van hun kinderen. Tijdens dit weekend gaan de kinderen natuurlijk gewoon op tijd naar bed, eten bere gezond, bewegen genoeg en zijn allemaal super lief. Toch merken we soms dat er kinderen zijn die even behoefte hebben aan een knuffel, of een pleister (op de goede plek), of moppen willen tappen.

Daarom willen we jullie graag de kampoudsten introduceren! Dit jaar gaan er twee mee, de boer en boerin van het kamp. De boer en boerin van dit jaar zijn niemand minder dan (tromgeroffel aub) Matthijs Westra en Joke Jansen.

Matthijs Westra is bij deze benoemd tot boer van het kamp. Voor velen is Matthijs een bekend gezicht binnen de vereniging. Hij geeft training aan de D2 en hoé?! Hij is nooit te beroerd om ergens te helpen en steekt veel energie is ons mooie cluppie. Maar vooral omdat het zo’n gezellige boer is! Mocht jij zijn gevallen, buikpijn hebben van alle snoepjes of gewoon een knuffel of een praatje willen maken. Dan kan jij bij Matthijs terecht. Oh ja, geldt dit trouwens ook voor kampbegeleiders?

Joke Jansen is onze boerin van het kamp. Ook Joke is een bekend gezicht binnen de vereniging. Zij geeft met veel plezier training aan onze jongste jeugd, gooit zelf ook nog een balletje in de recreanten en brouwt de lekkerste maaltjes in de Synergo keuken! Dus ga je liever naar onze boerin dan boer, Joke is mee!

Matthijs, zet jij de koffie? En Joke, smeer jij ‘s ochtends mijn bammetjes?

Nomi

Kamp 2019


  • Bankgegevens i.v.m. automatische incasso

2 3 > 

VoornaamTeam
VoornaamTeam
EllenA1
Lieve D1
Olivier E2
FabianC2
IlseB1
KarlijnE3
BentleyF1
MintE2
AstridC2
MaaikeS2
JildauE2
FloorB1
joyceA1
FinnE2
SebastiaanB1
AniekE1
MirtheC2
JoeyB1
EsmeeD2
RickB1
CharlotteF1
JoëlleF1
NoahC2
Lois B1
OleS2
YanisaC2
LindsayD3
LoïsD3
SuseD3
Jaan-MikaD2

2 3 > 

 

Zie ook