Schoolkorfbal, clinics en pannenkoeken

Schoolkorfbal

Eind januari hebben we de uitnodigingen voor het schoolkorfbaltoernooi aan de scholen weer verstuurd. De eerste enthousiaste reacties zijn al binnen! We zoeken nog hulp bij de clinics, het schoolkorfbal en de pannenkoeken (bakkers, geen eters)! 

Ook zijn er scholen die ter voorbereiding op het toernooi graag korfbalclinics willen krijgen tijdens de gymlessen of na schooltijd.

Casper en Ineke verzorgen naast alle clinics in Overvecht, op 9 april een korfbalclinic voor OBS Tuindorp en op 16 april op de Paulusschool. Dit doen we in samenwerking met juf Janine, de vakleerkracht op beide scholen. Beide clinics vinden plaats na schooltijd (vanaf 14.15 uur) voor de kinderen die meedoen op ons toernooi.

Naast deze scholen zijn we ook actief zijn op De Regenboog (8 of 10 april), maar dit moeten we nog definitief afstemmen.

Hulp bij clinics

Casper en ik kunnen waarschijnlijk persoonlijk niet aan alle verzoeken van de scholen voldoen. Wil jij ons hiermee helpen? Mail ineke.hoogewoning@ziggo.nl! Dan kunnen we zoveel mogelijk wensen in vervulling laten gaan voor de basisschoolleerlingen.

PannenkoekenPannenkoeken

Tijdens de clinics op de Cleophasschool vroegen de kinderen natuurlijk ook weer naar die overheerlijke pannenkoeken die zij altijd op ons toernooi krijgen. Voor beide toernooien hebben wij ruim 1.000 pannenkoeken nodig. Wil jij pannenkoeken bakken, vul dan gauw het onderstaand formulier in en geef aan hoeveel pannenkoeken en voor welke dag je wilt bakken.

Heb je vragen, mail dan naar schoolkorfbal@synergo.nl

Hulp bij het schoolkorfbaltoernooi

Het grootste schoolkorfbaltoernooi in Utrecht kunnen wij niet alleen organiseren. Kom ons helpen! Wij zoeken nog trainers voor maandag 13 en maandag 20 mei (van 18.00 tot 19.00 uur) en scheidsrechters. Maar natuurlijk zijn er naast korfbalgerelateerde klussen ook nog vele andere klussen. Stuur een mail naar schoolkorfbal@synergo.nl en laat weten dat je wilt helpen. Samen kunnen wij dan kijken naar hetgeen het beste bij jou past.

De eerste aanmeldingen van trainers, scheidsrechters en pannenkoekenbakkers zijn al binnen. Wie volgt?

Groet,
Namens de schoolkorfbalcommissie, Ineke.

 

Pannenkoeken bakken
  •   17 mei
      24 mei
      allebei natuurlijk!

Wie bakt er?

NaamAantal pannenkoekenVoor welk toernooi
NaamAantal pannenkoekenVoor welk toernooi
Corine50allebei natuurlijk!
Suzanne Tamminga50allebei natuurlijk!
Berthy van den Broek20allebei natuurlijk!
Monique van Baaijen50allebei natuurlijk!
Maartje Lindeman50allebei natuurlijk!

 

Zie ook