Hersenen kraken tijdens de Synergo pubquiz

De activiteitencommissie vindt het nu tijd voor iets waar we de hersenen mee kunnen kraken (en dus niet kapot drinken dit keer). Daarom organiseren wij de enige echte Synergo pubquiz op vrijdag 15 januari!

Onthoud jij altijd de gekste feitjes? Of reikt jouw korfbalkennis van hier tot Tokio? Dan is deze pubquiz echt iets voor jou!

  • Vrijdag 15 februari, 20.00 uur
  • Synergokantine (Loevenhoutsedijk 2)
  • Inschrijfgeld € 10
  • Maximaal 15 teams (max. 5 mensen per team)

Meedoen?

Noteer vrijdag 15 februari maar alvast in je agenda! Vorm de komende tijd een team van maximaal 5, verzamel € 10 en geef je op. Terwijl jij je hersenen kraakt, zorgen wij dat er af en toe een borrelplankje rondgaat met wat snacks. Voor alle drankjes moet je aan de bar zijn. Van tevoren kun je je buikje ook al goed vol eten. De fantastische keukenploeg maakt weer een heerlijk gerecht waarvan je kan smullen.

Het winnende team gaat naar huis met de nog supersecret hoofdprijs (deze wíl je winnen). Dus maak een team, verzin een leuke naam en geef je op!

Wil je heel graag meedoen, maar kun je geen team van vijf vormen? Mail dan naar ac@synergo.nl en we proberen een team voor je te vinden.

De activiteitencommissie,
Kaj, Olmo, Renske, Berber en Lisanne.

Zie ook