Barrooster, bardiensten en barpoule

Het nieuwe barrooster staat online. Want het hele jaar open zijn, betekent ook het hele jaar barpersoneel leveren. Ondanks dat we met een grote groep zijn (al ongeveer 30 mensen!) is het voor ons niet mogelijk alle diensten vanuit de barpoule in te vullen.

De nieuwe kantine is inmiddels alweer 3 maanden open en wat is het lekker om het hele jaar door de beschikking te hebben over onze eigen kantine! De eerste maanden hebben we als Kantinecommissie en Barpoule alle bardiensten ingevuld om langzaam te kunnen wennen aan de nieuwe kantine.

Met de komst van het nieuwe planningssysteem zijn er wel wat zaken veranderd:

  • Zoals gecommuniceerd met de aanvoerders en trainers krijg je per team een bardienst toegewezen. Het is de verantwoordelijkheid van het team om twee bardiensten te regelen voor de shift. De tijden die je als team krijgt toegewezen proberen we zo goed mogelijk te laten aansluiten bij jullie eigen wedstrijdtijden.
  • Communiceer het aan je team toegewezen tijdslot met je teamleden (bijvoorbeeld via de groepsapp van je team, of tijdens trainen) en lever als team twee bardiensten.
  • De planning voor de komende twee maanden staat op de pagina bardiensten (“Competitie & Training” -> “programma” -> “bardiensten“). Als aanvoerder of trainer krijg je de maandag en woensdag voor de aan je team toegewezen kantinedienst nog een reminder.
  • Mocht écht niemand van je team beschikbaar zijn, ruil dan onderling met een ander team.

Het zal even wennen zijn, maar we hopen zo wat flexibeler te zijn richting de leden. Mocht je nog vragen hebben stuur dan gerust een e-mail naar kantine@synergo.nl en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Barpoule

Vind je bardiensten draaien nou heel leuk, geef je dan op voor de barpoule via kantine@synergo.nl of spreek Ilse of Dirk even aan! Je bepaalt je eigen tijden en kan zoveel diensten inplannen als je zelf wil!

Alvast bedankt voor je inzet en een fijne kantinedienst!

Namens de Kantinecommissie,
Ilse D & Dirk tHB

 

Zie ook