De nieuwe kampcommissie

Huitduif

Jullie hebben natuurlijk al gehoord dat we op kamp gaan met Pinksteren, om jullie alvast in te leiden naar dit kamp willen we graag de (bijna) helemaal nieuwe kampcommissie aan jullie voorstellen.

David is al sinds jongs af aan een bekende binnen Synergo. Met een uitstapje van 1 jaar is hij weer terug en momenteel speelt hij in Synergo 1 en regelt hij alle financiële zaken binnen de kampcommissie.

Femke speelt al een tijd in de selectie van Synergo, momenteel in het tweede team onder leiding van Eric. Ze heeft al verschillende commissies gedaan en sinds dit jaar dus ook de fantastische kampcommissie. Femke zal met haar creatieve brein vooral veel spelletjes uitdenken en zorgen dat de planning helemaal geregeld is.

Jari Heeft in al die jaren dat hij bij Synergo verschillende teams gecoacht en allerlei commissies gedaan. Hij speelt zelf in Synergo 5 en wordt hier gecoacht door niemand minder dan Wouter. In de kampcommissie zal hij meekijken met de financiën en zich bezig houden met randzaken.

Nomi is de vrolijkheid zelf, ze gaat al jaren mee op kamp als begeleider en coacht ook bijna altijd wel een team. Ze speelt zelf in Synergo 8. Voor het kamp zal ze allerlei spellen gaan bedenken en zorgen dat iedereen het leukste kamp ooit gaat beleven.

Sjoukje, een enorm bekend gezicht binnen de vereniging. Ze traint al jaren verschillende jeugdteams en helpt bij allerlei klusjes binnen de vereniging. Ze speelt sinds 2016 in Synergo 1. Sjoukje zal de rol als voorzitster van de kampcommissie op zich nemen om te zorgen dat alles goed geregeld is binnen de commissie.

Wouter is zelf coach van Synergo 5. Hij is erg druk met allerlei commissies zoals de sponsorcommissie en scheidsrechterscommissie en nu dus ook de kampcommissie. Hier zal Wouter zijn best doen om alles rondom het kamphuis te regelen.

Ken jij de kampcommissie al echt goed? Laten we even een korte quiz doen! Kan jij alle vragen over de commissieleden goed beantwoorden?

1. Als je aan het getal 38 denkt waar denk je dan aan?
Nomi: “11, want 8 plus 3 is 11.”
Jari: “De eerste boerderij waar ik ooit geweest ben, dat was op stalstraat 38.”
Femke: “Aan Bertha 38 natuurlijk, zij is helaas maar een nummertje in de wei.”
2. Een John Deere 3620 wat is dat nou precies?
Sjoukje: “Als ik er op rijd dan weet ik pas zeker wat het is.”
David: “Das mien merk”
Jari: “Als ik John zie zal ik het hem vragen.”
3. Waar zou jij het liefst slapen op een boerderij?
Wouter: “Op de hooizolder, lekker knus natuurlijk.”
David: “tussen de koeien, ik ben graag één met de natuur.”
Femke: “In een bed, nachtrust is heel belangrijk voor mij.”
4. Wat is het eerste waar je aan denkt bij koeien?
Sjoukje: “Die moeten ‘s nachts altijd naar de stal.”
Femke: “Lekker melken!”
Nomi: “Die blèren zo hard.”
5. Wie klokt er het liefst als een kalkoen?
Jari: “Ik natuurlijk! Het is mijn favoriete dier!”
Wouter: “Alleen na kerst.”
Sjoukje: “zitten daar gluten in?”
6. Wiens favoriete tv-programma is boer zoekt vrouw?
Femke: “Van mij natuurlijk!”
Nomi: “Van mij natuurlijk!”
Sjoukje: “Ik heb al een boer!”

kamp

 

En dan natuurlijk de antwoorden op alle vragen:

Femke – David – Wouter – Femke – Jari – Nomi & Femke

 

David

Zie ook