Kerst en Oud & Nieuw

Een mooie (en sportief gezien rustige) tijd is aangebroken. Het is Kersttijd. Een tijd waarin we ons weer eens wat kunnen bezinnen op het leven.

Immers, met Kerst vieren de Christenen de geboorte van Jezus, als hoopvol nieuw begin in een donkere wereld. En ook als je niet of anders gelovig bent, doet Kerst toch wat met je. De wereld lijkt even genoeg te hebben van geweld, hoewel dat helaas nog dagelijkse realiteit is.

En toch… dromen wij niet allemaal van een geweldloze wereld? Met Kerst komen families vaak weer bij elkaar. Gezellig samenzijn, kijken naar de nabije toekomst. Stilstaan bij hen die ons ontvallen zijn. Ook dat is Kerst.

En daarna Oud&Nieuw, kom er in elk geval heel doorheen, met elkaar. Dat is een moment om terug te kijken en vooral vooruit te kijken. Wat brengt 2019 ons? Ik hoop in elk geval heel veel sportiviteit, een fantastisch jaar voor Synergo. Het kan immers niet op met onze mooie op korfbal toegesneden sporthal en mooie kantine!

Terugkijkend

Ik ben nog steeds diep onder de indruk van al die vrijwilligers, die zoveel werk verzet hebben om er van te maken wat het nu is! Erg dankbaar voor alle uitgestoken handen. Laten we er met z’n allen een fantastisch jaar van maken, waarin we elkaar blijven vasthouden in alle opzichten: sportief, maar ook oog hebben voor elkaar. Als dat (weer) lukt, is het jaar voor ons goed.

Ik wens jullie allemaal, groot en klein, heel mooie Kerstdagen en een hoopvol 2019 toe.

Een hartelijke groet, mede namens de andere bestuursleden,

Harry Blume,
Voorzitter.