Geen trainingen kerstvakantie

Opening kantine - 20181110 kantine bij nacht

Vanwege de kerstvakantie zijn er geen trainingen tussen maandag 17 december en vrijdag 4 januari. Vanaf maandag 7 januari starten de trainingen volgens het trainingsschema.

Dat er geen trainingen zijn, betekent niet dat er niks te doen is in onze hal!

Op maandag 17 december komt een aantal Synergo-jeugdspelers in actie in onze eigen hal. Om 18.30 uur speelt RTC U13 (met 5 Synergo-spelers) tegen Fortissimo C1. Daarna traint RTC U15 (met Mats) ook nog een uur in onze hal.

Dinsdag 18 december speelt Synergo 1 een oefenwedstrijd tegen het nationale korfbalteam van China. Een mooie wedstrijd! Ons eerste start om 18.30 uur in onze eigen hal. Daarna speelt Synergo 10 om 20.15 uur een wedstrijd tegen KCD 4.

Kom je ook onze spelers aanmoedigen?!

Marlies en Jeroen,
Korfbalcommissie.

 

Zie ook