Bijeenkomst en receptie voor genodigden

Opening kantine - Bijeenkomst en receptie2

Zaterdag 10 november hebben de gemeente Utrecht en Synergo een bijeenkomst en een receptie. Beide zijn voor genodigden; De gemeente en Synergo ontvangen deze gasten die vanuit de gemeente en Synergo hebben bijgedragen aan het ontwerp en de bouw van de sporthal met kantine.

De gemeente Utrecht heeft ambtenaren, de aannemer en de architect uitgenodigd om deze mijlpaal te vieren. Samen met Synergo en het Trajectum College. Deze bijeenkomst start op de tribune vanaf 13.00 uur. Aansluitend is de officiële opening door wijkwethouder Kees Diepeveen.

Synergo-genodigden

Het Synergo-bestuur heeft naast onze sponsors en partners zoals Harten voor Sport, het Bewonersplatform Overvecht, ook korfbalverenigingen Fortissimo, Telstar en HKC (Ha) uitgenodigd. Onze bouwcommissie heeft aan hen veel kennis en ervaring te danken heeft, doordat deze verenigingen ons zo open ontvingen en onze vragen over hun accommodaties beantwoordden.

Een andere gast is natuurlijk tafeltennisvereniging SVE, waar Synergo tijdens de kantineloze periode in hun kantine te gast mocht zijn!

Bijna een jaar geleden…

Zaterdag 29 oktober stonden de sloopkranen van Veerkracht Asbest en Sloop klaar en kreeg Synergo de eer om onze eigen kantine met een grote sloopkraan te slopen. En nu, zo’n jaar later heeft de Gemeente Utrecht een schitterend spiksplinternieuw aardgasvrij en energieneutraal gebouw neergezet; een sporthal met kantine. Iets waar we met recht trots op zijn!

Receptie voor genodigden

De gemeente Utrecht en het Synergo-bestuur hebben gasten uitgenodigd die hebben bijgedragen aan het ontwerp en de bouw van de sporthal met kantine. Deze receptie vindt plaats van 14.00 tot 15.00 uur.

Utrecht heeft de ambitie om zo snel mogelijk gasvrij te zijn en bouwt daarom sinds de zomer van 2018 geen gebouwen meer met aardgas.

Borrel voor (oud)leden

Tijdens de borrel voor (oud)leden nemen we de tijd om officieel te toosten op onze eigen kantine! En er is dan niets mooier om dat te doen met onze eigen Synergo-familie!

 

Meld je aan voor de openingsdag en de activiteiten

Aanmeldingsformulier opening

 •   Ja
    Nee
 •   Ja
    Nee
 •   Ja
    Nee
 •   Ja
    Nee

Wie hebben zich al opgegeven?

VoornaamTeamDe officiële openingHet avondeten (€7,50 per persoon en €5,00 voor kinderen)De leden en oud-leden borrelDe feestavond
VoornaamTeamDe officiële openingHet avondeten (€7,50 per persoon en €5,00 voor kinderen)De leden en oud-leden borrelDe feestavond

 

Zie ook