Vier nieuwe sponsors

Synergo heeft vier nieuwe sponsors! We hebben nu ook sponsordoeken van Garage Tuindorp, JCM Context, Cure Letselschade en Actu[IT]. Bedankt en welkom bij Synergo!

Uiteraard stellen we deze bedrijven graag even voor!

Garage Tuindorp

Sponsordoek Garage TuindorpOud-speler van Synergo Taib Loukili is mede-eigenaar van Garage Tuindorp. Ook Abdedslam werkt er. Wij kennen Garage Tuindorp al omdat zij vorig jaar als event voor de € 30.000 spaaractie als wintercheck de top-10 pechonderdelen van je auto voor tijdens de winter heeft gecontroleerd. Garage Tuindorp staat als echte buurtgarage in omgeving Tuindorp en Tuinwijk voor goede service en klantvriendelijkheid. En voor alle automerken!

JCM Context, JCM.nl

WSponsordoek JCM Contextim Datema is ook een vertrouwd gezicht binnen Synergo. Hij werkt bij JCM Context, het Utrechts communicatiebureau voor inhoud en creatie. Wil je je verhaal goed overbrengen? JCM Context zorgt voor krachtige content in woord en beeld.

Cure Letselschade

Sponsordoek Cure letselschadeEric Grendel, oud-speler van Synergo 1 en trainer/ coach van vele Synergo-teams, helpt je bij Cure Letselschade als je bijvoorbeeld slachtoffer bent geworden van een ongeval. Cure Letselschade neemt het papierwerk uit handen en begeleidt je van A tot Z. Zodat je je volledig kunt richten op je herstel.

Actu[IT]

Sponsordoek ActuITVia Chris Vrolijk kwamen wij in contact met Actu[IT]. Dit bedrijf verzorgt interactieve oplossingen voor uw communicatie op het gebied van pensioen en andere financiële producten. Eén van haar communicatie-oplossingen is haar eigen softwarepakket Futurama; een gebruiksvriendelijk platform om financiële producten te kunnen modelleren.

Ook reclame maken via Synergo?

Draag jij Synergo ook een warm hard toe en wil je bijvoorbeeld ook zo´n sponsordoek van jouw bedrijf? Op het veld of in de zaal? Dat kan! neem contact op met Abdeslam, Wouter of Gerard van de Synergo sponsor commissie! sponsor@synergo.nl

Gerard.

Zie ook