Gelijkspel voor de C2

Met 4 overwinningen op zak vertrok de C2 in alle vroegte en vol vertrouwen naar Geldermalsen voor de wedstrijd tegen Animo. Dankzij de uitstekende link naar Google-maps kwamen we daar ook goed op tijd aan. We begonnen met een poging de scheids om te kopen met een enorme chocolade-bonbon, overhandigd door onze immer charmante aanvoerder. Maar dat had geen merkbaar effect…

Na enkele minuten opende Animo de score, maar vrij snel wisten we al weer op voorsprong te komen. Aanvallend ging er veel goed, maar verdedigend konden we moeilijk ons spel vinden. Animo was, zoals verwacht, alleen onder de korf gevaarlijk, maar kwam er behoorlijk vaak doorheen. Hierdoor hielden ze steeds de aansluiting. De 1e helft leek wel een kopie van onze eerdere wedstrijd tegen Animo, met dezelfde stand: 5-7.

Tweede helft

Na rust gingen we het veld in met de opdracht het spel te versnellen en zo tot meer kansen te komen. Animo had echter ook een opdracht meegekregen in de kleedkamer: ze zaten goed op de ballijn en dwongen ons zo effectief naar buiten. Daardoor vertraagde onze aanval nog meer en kregen we problemen in de passing. We verzuimden helaas om de ruimte die vrijkwam in de rug van de tegenstander te gebruiken. Tegen het einde van de wedstrijd ging dat weer een stuk beter, maar ondanks dat eindigde de wedstrijd in een gelijkspel: 10-10.

Een lastige wedstrijd dus, bedankt voor alle inzet en het harde werken allemaal. Een extra compliment nog voor Astrid, die een mega-lastige tegenstandster had, voor Elena’s loepzuivere strafworpen en voor Yanisa en Noah die met de door mij gevraagde inzet speelden. Helaas geen winst, maar het kampioenschap kan ons met 9 punten uit 5 nauwelijks nog ontgaan.

Dank ook weer aan de ouders voor het rijden en de support, Vione ook voor de administratie!