Bardiensten, barpoule en zelfs een foodcommissie

Nieuwe kantine-keuken

Ben jij of ken jij iemand die graag wil helpen om van de nieuwe synergo-kantine een succes te maken? Een plek waar je graag komt?!? Dan zoeken we jou!

Om de kantine straks draaiende te houden hebben we mensen nodig die het leuk vinden om achter de bar te staan. We zijn langer en vaker open dan vroeger. Dat betekent een uitgebreider barrooster. We delen ieder lid (senioren en A-jeugd) in het seizoen meerdere keren in om gezellig achter de bar te staan, maar we hebben ook meer vaste hulp nodig!

assortiment kantine 7up flessen

Je kunt je steentje bijdragen door je aan te melden voor de barpoule (waarmee we je op regelmatige basis inplannen achter de bar), maar we zijn ook blij als ouders / familieleden enthousiast zijn om een paar keer per jaar te helpen achter de bar.

Food!

hamburger-494706_640Begeef je je liever in de keuken dan in de bar, dan kun je ons ook helpen! We zoeken namelijk ook mensen die zich willen aansluiten bij de foodcommissie. Dit kan door het maken van lekkere baksels of maaltijden, maar ook door mee te denken over het aanbod van (gezonde) snacks en gerechten.

De foodcommissie komt 8 oktober bij elkaar, dus als je nog niet zeker weet of het wat voor je is, maar je wel interesse hebt, laat het zeker weten en kom langs!

Zie je dit wel zitten, vul dan onderstaand formulier in, zodat we contact kunnen opnemen over je wensen.

We zien jullie positieve reacties tegemoet.
Samen kunnen we van de nieuwe kantine weer een fijne plek maken!

Namens de kantinecommissie,
Ilse D.

Barpoule, extra bardiensten, foodcommissie
  •   (Extra) bardiensten
      Barpoule
      Foodcommissie
      Alle drie natuurlijk!
  • Bijvoorbeeld een vaste dag in de week/ maand of manier van bijdragen aan de foodcommissie.

 

Zie ook