Synergo-spullen zijn verhuisd

Verhuizing18 inpakken

Zondagochtend stond de verhuisploeg klaar om de Synergo-spullen van de tijdelijke opslag bij Veerkracht Asbest en Sloop terug naar onze nieuwe kantine te brengen. Na 11 maanden in de opslag zijn de kassa, de barkrukken, de stoelen, het servies etc. weer terug.

Verhuizing14 HeftruckLaura, Jeroen, Christel, Walter, Peter K, Ineke, Sander Ho, Huub en Dennis stonden al om 9.30 uur klaar om aan de slag te gaan. Wel na een rondleiding in het nieuwe pand van Veerkracht uiteraard… Sander Ha. wachtte ons op in de nieuwe kantine en zo stonden alle spullen al snel weer in onze kantine.

Onze spullen hebben 11 maanden bij Veerkracht gestaan. Ondertussen had Geert zijn bedrijf ook nog verhuisd naar de Kobaltweg 23 in Utrecht. En onze Synergo-spullen gingen gewoon mee! Geert, ontzettend bedankt!

Iedereen ontzettend bedankt!

Sander Ho.

Verhuizing17 voorafVerhuizing15 achteraf

Verhuizing05 bus met korf

 

Zie ook