KC Senioren draait op volle toeren

Het seizoen is nu echt begonnen! Teams trainen volop en de eerste wedstrijden zijn achter de rug. Dat betekent dat de KC Senioren al een tijdje volop draait. De hoogste tijd om jullie voor te stellen aan de huidige commissieleden.

Het voorzitterschap van KC Senioren is in handen van Jeroen B. Voor velen een bekend gezicht. Hij geeft dit seizoen ook eens per week S3 trainen.

De selectieteams, daar vallen sinds dit seizoen S1 tot en met S3 onder, vallen onder de coördinatie van Jan Willem B.

De overige teams zijn verdeeld onder 5 commissieleden.

  • S4 en S7: Fleur. Zij was vorig jaar ook al lid van KC Senioren en zij speelt zelf in S1.
  • S5, S6 en S10: Nynke K. Ook geen onbekend gezicht in de KC. Ze speelt zelf in S7.
  • S8 en S9: En daar is het eerste nieuwe gezicht van de KC: Judith van ’t V. We zijn blij met de komst van Judith in de KC. Zelf speelt Judith in Midweek 2.
  • MW1 en MW2: Goed nieuws voor de midwekers onder ons: Ines is jullie coördinator. Ze is al bekend binnen de KC en ook dit jaar gaat ze weer vol energie aan de slag. Ines speelt zelf in S9.

Nieuw dit jaar is ook dat de A-junioren onder de KC Senioren vallen. Dit is om de overgang tussen junioren en senioren zo soepel mogelijk te laten plaatsvinden. De coördinatie van de junioren is in handen van Rita. En natuurlijk hoeft Rita eigenlijk geen toelichting, want wie kent haar niet?

Nu is voor iedereen duidelijk bij wie je kunt aankloppen als er vragen zijn of andere opmerkingen. De KC Senioren is er voor jullie!

Groetjes Fleur,
KC senioren

Mailadres: kcsenioren@synergo.nl

 

Zie ook