Nieuwe oude bekende: buurtsportcoach Casper de Bruijn

Buurtsportcoach Casper

Synergo heeft een nieuwe buurtsportcoach voor de periode augustus 2018 tot augustus 2020! Zijn naam is Casper de Bruijn; een oude bekende van Synergo.

Casper zal vooral actief zijn in de wijk, waar hij deel uitmaakt van het Wijksportteam Overvecht. De buurtsportcoach is een bruggenbouwer tussen de sportinstelling, de scholen en de wijk. Naast zijn activiteiten op de scholen en in de wijk zal hij ook actief zijn binnen Synergo. Jullie horen en zien hier snel meer van.

Vanwege de bouw van onze nieuwe sportaccommodatie is er het afgelopen seizoen minder aandacht geweest voor werving dan in de voorgaande jaren. Synergo en Casper moeten nu vol aan de bak! De komende 2 jaar zet Synergo vol in op werving van jonge jeugdleden. Wij gaan meerdere activiteiten organiseren voor deze superleuke doelgroep. Daarbij is natuurlijk ook alle hulp nodig van enthousiaste Synergo-leden!

Casper stelt zich graag zelf even aan jullie voor.

Ineke.

 


Mijn naam is Casper de Bruijn, 30 jaar, en voor de komende 2 jaar ben ik de nieuwe buurtsportcoach voor korfbalvereniging Synergo. Met heel veel plezier keer ik terug bij de vereniging waar ik eerder al 5 jaar heb gekorfbald, in die 5 jaar heb ik ook verschillende jeugdteams getraind en gecoacht.

Als Buurtsportcoach werk ik ook in Leidsche Rijn waar ik 3,5 jaar actief ben voor de handbalvereniging. Naast mijn werk als buurtsportcoach doe ik nog een studie sportpsychologie en geef ik training aan een handbalteam (jeugd).

Casper in actieIk heb al gezien dat de Synergo enorm is gegroeid! Zeker met de nieuwe sporthal en kantine maar ook het aantal leden. Wat mij vooral aanspreekt bij Synergo is dat iedereen welkom is en dat iedereen wat voor elkaar over heeft.

Ik hoop dat ik de komende jaren mijn bijdrage kan leveren voor de vereniging Synergo maar ook in de wijk waar ik ben opgegroeid, Overvecht. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!

Met sportieve groet,
Casper de Bruijn
bsc_synergo@sportutrecht.nl

 

Zie ook