Wil jij (mogelijk) een rol spelen in onze nieuwe kantine? Kom dan 17 september!

Begin september krijgen we de sleutel van onze nieuwe kantine. Al enkele weken later gaan we officieel ‘open’. Daar zijn veel handen voor nodig! 

Achter de schermen is het afgelopen jaar hard gewerkt aan de nieuwe kantine. Er is niet alleen gewerkt aan de inrichting. Er is ook nagedacht over de exploitatie: wat gaan we verkopen, van welke leveranciers en voor welke prijs? Zodat de kantine niet alleen een hele gezellige plek wordt, maar ook voldoende geld oplevert zodat we ‘m kunnen blijven betalen.

Wat is er nodig om de kantine te laten draaien? 

Denk aan het inkopen van de producten bij onze leveranciers, verder nadenken over het productaanbod, de prijzen, het inroosteren van vrijwilligers, de schoonmaak, de verdere inrichting, het bedenken van acties, boekhouding. Voor ieder wat wils!

Wil je ook een steentje bijdragen? 

Er zijn inmiddels een aantal mensen benaderd voor de nieuwe kantinecommissie. Maar we zoeken nog meer mensen die een bijdrage willen leveren, in de kantinecommissie, maar ook door het structureel draaien van bardiensten (barpoule) of door het bereiden van maaltijden in de weekenden.

Maandag 17 september om 20.00 uur organiseert het bestuur samen met de inrichtings- en exploitatiecommissie een avond voor iedereen die mogelijk een rol in de nieuwe kantine wil gaan spelen. Dat kan dus ook als (mogelijk) lid van de barpoule. Locatie: onze dan net opgeleverde nieuwe kantine!

Wil je mogelijk een rol spelen in de nieuwe kantine? Dan komen we heel graag met je in contact en nodigen we je bij deze van harte uit voor 17 september. Ook ouders en mensen zonder horeca-ervaring zijn van harte welkom.

Je kunt contact opnemen met:
- Alyanne (06 – 13 76 63 45)
- Chris (06 – 11 31 80 11)
- Elline (06 – 17 38 02 47)
- Oskar (06 – 36 15 52 68)
Mailen kan ook: Bestuur@synergo.nl

Mede namens de exploitatie- en inrichtingscommissie,

Het bestuur