Stefan bedankt!

Stefan-bedankt

Synergo betreurt het -evenals Stefan zelf- dat er een einde komt aan een superleuke samenwerking van maar liefst ruim 3 jaar. Het besluit van Sport Utrecht om niet verder te gaan met Stefan kwam voor Synergo als een volslagen verrassing. Echt super jammer! Wij gaan hem missen!

Stefan heeft voor Synergo de afgelopen jaren veel betekend. Stefan was Synergo in de wijken rondom ons sportcomplex. Synergo neemt afscheid van hem, maar niet zonder tranen en emoties!

Special heroes - StefanEerste kennismaking met Stefan

In 2014 kwam hij als stagiair bij Synergo, waar hij zijn afstudeeropdracht succesvol afrondde en slaagde voor zijn studie (Sport & Management) op MBO4-niveau. In zijn laatste jaar op het MBO combineerde Stefan werk en studie en trad per 1 januari 2015 in dienst van SSU/VSU. In eerste instantie voor 0,4 fte, later voor 0,6 fte.

Clinics-de-schans8Wat deed hij dan voor Synergo?

Stefan gaf, met veel passie voor onze sport, korfbalclinics op bijna alle basisscholen in de wijk en gaf wekelijks les in de Buurtsportclub. Daarnaast was hij een aantal keren per jaar actief in speeltuinen, op een Cruyff Court of op een  Krajiceck Playground om kinderen uit de wijk kennis te laten maken met korfbal. Naast ontelbare activiteiten in de wijk ondersteunde Stefan Synergo bij grote evenementen (schoolkorfbal, Koningsspelen, kangoeroedagen, etc.) en was hij afgelopen seizoen de trainer van Synergo F2.

Resultaten waren er ook! Tientallen kinderen zijn in de periode dat Stefan voor Synergo actief was, lid geworden. Het exacte aantal is altijd moeilijk te zeggen, maar dat het er veel zijn geweest, is zeker!In alle jaren een gouden duo met Ineke in de wijk.

Wij hebben naast bovenstaande activiteiten ook veel plezier beleefd aan de korfbalclinics die wij samen hebben gegeven in het speciaal onderwijs. Uniek, wat hebben wij een mooie momenten samen beleefd!

Koningsspelen 2018-1Combinatiefunctionaris - gymzaal3Combinatiefunctionaris toernooi

Stefan bedankt!

Stefan, super bedankt voor al jouw werk in de wijk, jouw enthousiasme en loyaliteit. Het was een plezier om met je samen te werken en wij wensen je alle goeds toe voor de toekomst en veel succes in je verdere loopbaan. Wij houden zeker contact!

Elline en Ineke.

Koningsspelen 2018-F2

 

Zie ook