Trainingsschema veld 2018-2019

Trainingsschema-veld-20180721_klein

Het trainingsrooster voor het veld is weer gereed. We starten met de meeste trainingen vanaf maandag 20 augustus. Kijk goed in het schema hoe laat en waar je traint.

Zo hebben een zo eerlijk mogelijke verdeling gemaakt waarbij we rekening houden met de mogelijkheden vanuit de diverse trainers.

Combi-trainingen

Synergo wil graag dat elke speler zich kan ontwikkelen tijdens een seizoen. Daarom trainen alle teams eens per week samen met de andere teams uit dezelfde leeftijdscategorie. Het is gezelliger, want je leert je clubgenoten goed kennen. Maar de KC denkt hierdoor ook dat er meer uitdaging is op het technisch vlak.

Losse uurtjes

In het schema zijn ook twee ‘vrije’ uurtjes opgenomen. Alle spelers die behoren tot de genoemde leeftijdscategorieën zijn tijdens dat uur welkom. Hierdoor kunnen de spelers nog meer met de sport bezig zijn.

Dit zorgt ervoor dat iedere speler zich kan ontwikkelen op de punten die voor haar/hem te verbeteren zijn. Regelmatig worden de trainingen gegeven door zeer bijzondere trainers. Het is dus zeker de moeite waard om een uurtje extra per week met de bal en de korf bezig te zijn!

Flexibel

We zijn hard op weg naar ons doel: een eigen sporthal en meer speelvelden buiten. Tot onze nieuwe accommodatie helemaal gereed is, vraagt het nog wat flexibiliteit van iedereen; dat betekent dat er tijdens de eerste helft van de veldcompetitie een aantal vrijdagavondwedstrijden zijn.

Wanneer bekend is welk team een vrijdagavondwedstrijd heeft, laten we jullie dat direct weten! Gelukkig is de kantine bijna klaar en kunnen we vanaf de zaalcompetitie gebruik maken van onze eigen sporthal!

Groeten,
Namens de KC senioren en KC jeugd.
Jeroen en Marlies.

 

Zie ook